Layanan

Fokus karo pengalaman lan kemitraan pelanggan kanggo ngirim produk lan layanan

  • Fresh Food

    Panganan Segar

    Aktifake pangowahan rega Kerep ing siji dina, ngirit biaya kertas kanthi dramatis
  • Retail

    Eceran

    Otomatisasi rega lan rincian produk nganyari ing antarane SKU gedhe ing toko
  • Pharmacy

    Apotek

    Gampang nampilake katrangan obat sing dibutuhake kaya rega, efek samping, lan kontraindikasi
  • Digital Signage

    Tandha Digital

    Digitalisasi arsitektur kanggo nambah produktivitas staf liwat panggunaan utilitas kantor sing luwih efisien

Solusi

Solusi standarisasi uga pribadi

  • Cloud ESL System

    Arsitektur cloud pertama sing nyata. Operasi sing gampang lan fleksibel saka piranti apa wae
  • Referensi

    Nyedhiyakake solusi khusus sing paling larang regane biaya adhedhasar industri lan syarat sing beda
  • Digitalisasi

    Optimisasi saluran promosi lan sales. Ningkatake interaksi konsumen lan pengalaman blanja
  • Nem keuntungan utama

    Solusi ZKONG ESL nyambungake toko karo platform cloud ESL kanggo penyebaran biaya paling murah

babagan kita

Pangenalan lan rekomendasi

Jaringan Zkongminangka inovator lan driver solusi Cloud Electronic Shelf Label (ESL), nawakake pengecer kanthi produk sing andal lan murah ing saindenging jagad. Kanthi bantuan label rak Elektronik (ESL) Zkong lan teknologi IoT, pengecer bisa gampang ngontrol lan ndorong penjualan lan promosi ing toko kanthi kacepetan, prigel, lan konsistensi.

Kita Dipercaya

Solusi Utama lan Panyedhiya Layanan Global, Inovator ESL sing andal lan terhormat

2eb61a26
2a531962
2a85dce0
1c269a7d
1ac7b9a7
28e5a286
25ddc66a
25a9e8cd
22d9462c
21bab46f
16ec08e6
8ee50e46
8e432464
7d794b39
7ccfacc1
7a03dbd31
6d97f59d
6c15cf4b
5d4df4bc
5affe11d
4fcbb8aa
4b071155
4a851a14
8020c020
6843d41d
5395cef9
4829a2a9
3900e2fc
2090ae02
958af284
724bd1bd
696d95d8
8914cfea
358d563b1
235ce772
76fc8603
74b0337e
73bf1387
68eac102
10977f76
64ab54821
63ec05fd
051bbb3f
46bba880
40a58413
5a18c912
32848b54
021911a31
850864d1
731470d4
550683ae1
83022f23
a61e38c4
27217044
3431826b
911661f4
e0444db3
e5c2198d
e2b55788
dfc061c5
de8a4888
da1aacdb
d9c31efe
c3b2bd901
bfcd465f
bc97fa3e
ba9996b21
aeda9e7d
aacfe194
aa0d959c
aa0d5ab2
e894d979
febfdca1
fea05405
fd25e4c5
fa979351
f5288262
f5723d0f
f2821f2a1
f2c9bf1c1
f1ce77f7
f1c91484
ecf2f43d1
eca33378
ec8ecf06
e260775c
e9738d89
ffd7bdce

Anyar lan Informasi

Solusi Utama lan Panyedhiya Layanan Global, Inovator ESL sing andal lan terhormat

  • Zkong & Pameran Perdagangan Eceran China kaping 22 - 2020CHINASHOP

    Pameran Perdagangan Ritel China kaping 22 - # 2020CHINASHOP - wis maju ing Pusat Pameran lan Konvensi Nasional (NECC) ing Shanghai. Jaringan ZKONG saiki nampilake produk lan solusi canggih ing pameran kasebut, ing Aula Pameran 8, kios 7032 kanthi simulasi ...

  • Ngenalake Master Mode Paling Anyar ZKONG

    Ora ana sing nyawang intensitas krisis COVID-19, nanging sawetara perusahaan mode nemokake manawa dheweke luwih dilengkapi tinimbang liyane - umume amarga digital ngerti. Kesehatan lan safety karyawan lan pelanggan dadi prioritas utama. Saiki, perusahaan mode duwe toko sing ditutup, ...

  • Transformasi Digital RIU ing jaman COVID-19

    RIU rangking nomer 35 ing donya didegake ing Mallorca dening kulawarga Riu ing taun 1953 minangka firma plancongan cilik, kanthi diresmekake hotel kutha pertama ing taun 2010, RIU Hotels & Resorts saiki duwe 93 hotel ing 19 negara sing disambut luwih saka 4,5 yuta tamu setaun. Saka label sing wis kadaluwarsa ...