Elektronika

Ing toko produk digital, rega unit sing dhuwur lan rincian produk sing ora cukup mesthi dadi alangan gedhe kanggo blanja ing situs.

Label Rak Elektronik (ESL) minangka langkah progresif kanggo para pemilik toko kanggo nampilake lan nduduhake akeh spesifikasi sajrone sawetara detik.Lan luwih trep kanggo para pelanggan milih lan tuku saka model sing padha karo fungsi sing beda.

Iku bakal lelampahan penake kanggo pelanggan nalika padha bisa ndarbeni rincian produk cukup lan keuntungan didhelikake liwat ESLs, lan konfirmasi apa pancene perlu ing proses tuku shortened.

ChinaMobile

spanduk

Lenovo

rht (1)

T-moblie

Xiaomi

spanduk

Bener


Kirim pesen menyang kita: